Translate

zondag 5 augustus 2012

Dropzone Commander!




Voor wie het ontgaan is, er is een nieuwe fabrikant op de markt 'HAWK wargames' met een nieuw spel genaamd 'Dropzone Commander' gemaakt door de zeer enthousiaste hobbyist David J Lewis.

Genre Science-fiction, schaal is 10mm.
'Wat, 10mm, dat sluit nergens bij aan', zou je eerste reactie kunnen zijn. Of 'is dat niet te klein met te weinig details'?

 

Wel de miniaturen horen allemaal bij het spel zelf en omdat het het in het spel vooral om mobiliteit gaat met de 'dropships' is 10mm een goede keus, zonder dat de minimum details van de meer bekende 15mm schaal verloren gaan.

Beter nog, bekijk de verschillende links en Reviews maar eens, dan wordt al snel duidelijk dat deze 10mm meer detail heeft dan de meeste 15mm (of grotere) miniaturen. 

 [Image: rulebook_img1.jpg]

Gewoonweg superdetaillering! Talent genoeg bij Dave. Ook is de variatie tussen de verschillende facties die in het spel vookomen behoorlijk groot. Je ziet echt verschil in stijlen en krijgt echt het idee dat je een ander ras speelt.

[Image: UCM_large_army_1.jpg?3992]
Ik volg de acties van Dave / Hawk wargames al een tijdje en ga binnenkort zeker het regelboek bestellen. Mochten anderen op de wargameclub zijn geïnteresseerd, dan wat modelletjes en een spel proberen lijkt me.


Hier onder de links naar een aantal goede reviews en de facebook pagina. Veel leesplezier.


Facebook Hawk wargames:

Reviews:
http://minimusingofabear.wordpress.com/2012/07/28/dropzone-commander-review/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten